Minikonfirmandundervisning for 3. klasse

september 3, 2017 2:09 pm Ingen kommentarer 5

3. klasse tilbydes minikonfirmandundervisning i Herning Kirke. Eleverne hentes på skolen og kører med bybus til Herning kirke og de følger også børnene tilbage til skolen, de gange hvor undervisningen foregår uden for MkF.

Minikonfirmand 
 ved Bo Knudsen og Karen Nygaard Jensen

Til efteråret tilbyder vi traditionen troMinikonfirmandundervisning.
Dette er et samarbejde mellem MKF og Herning Kirke, og henvender sig til eleverne i 3. klasse. Minikonfirmandunderviser Karen Nygaard Jensen og sognepræst Bo Knudsen står for undervisningen. Det er gratis at være minikonfirmand.
ALLE elever i 3. klasseer meget velkomne til at deltage, også hvis de ikke er medlem af Folkekirken. I minikonfirmand-timerne får eleverne en unik mulighed for aktivt og på nært hold at opleve, hvad kirke og den kristne tro går ud på. Omdrejningspunktet er Bibelen og de store livshistorier, der fortælles deri. Minikonfirmanderne vil få rig mulighed for aktivt at opleve bibelens spændende univers gennem forskellige aktiviteter som f.eks. fortælling, drama, musik, billeder, leg, kreative opgaver m.m..
Hvornår?
Undervisningen begynderefter sommerferien i uge 34.
Undervisningen består af i alt 10 dobbelttimer samt opfordring til at deltage i høstgudstjeneste d. 22. september samt afslutningsgudstjeneste d. 10. november. (Der er ikke mini-konfirmand i lejrskoleugen).
4 gange i løbet af perioden, tager vi bussen til Herning Kirke, for at se nærmere på kirken og hvad det er der sker der. Denne ordning er gratis for jer. De øvrige gange foregår undervisningen på skolen i elevernes respektive klasselokaler.
Tidspunkt:
Undervisningen ligger henholdsvis tirsdag og torsdag og det vil fremgå af elevernes skoleskema, hvilken dag de har minikonfirmandundervisning.
Undervisningen placeres i umiddelbar forlængelse af elevernes skoledag.
Festlig afslutning
”Minikonfirmand-gudstjeneste” søndag d. 10. november i Herning Kirke kl. 10.00.
Ved denne gudstjeneste runder vi forløbet af på festlig vis. I forældre, elevens søskende, bedsteforældre, faddere, ja, hele familien er hjertelig inviteret til at komme og opleve minikonfirmanderne, når de optræder i kirken og senere får overrakt diplomer for at have været minikonfirmand. Sæt gerne X i kalenderen allerede nu.

Kort efter sommerferien kommer Karen Nygaard Jensen på skolen og besøger begge 3. klasser.
Vi glæder os til at møde jer!

 

5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *